Slider Offer Banner

Novinky

Spousta informací o našich produktech, akce, nabídky a slevy. Informace o bylinách, vitamínech, minerálech, ale také poznatky o doplňcích stravy, o složení, k čemu se dané vitamíny či minerály hodí, trocha článků o kosmetice, recenze.

Omega-3 kyseliny: Proč jsou zdravé omega-3?

Omega-3 mastné kyseliny jsou esenciální pro naše zdraví, ale bohužel jim často nevěnujeme dostatečnou pozornost. Tyto nezbytné látky hrají klíčovou roli v mnoha funkcích našeho těla, od podpory kardiovaskulárního zdraví až po zlepšení kognitivních funkcí.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 1541 přečteno

Přírodní antioxidanty v potravinách. Proč jsou tak důležité pro naše tělo?

Antioxidanty jsou nepostradatelné pro udržení zdraví a ochranu těla před škodlivými účinky volných radikálů. Pravidelná konzumace potravin bohatých na antioxidanty může pomoci snížit riziko mnoha chronických nemocí, podpořit imunitní systém a zpomalit proces stárnutí.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 1870 přečteno

Mezinárodní den čaje 21.5.2024

Víte, že čaj je druhým nejkonzumovanějším nápojem na světě po vodě? Ročně se vypije přibližně 6 miliard kilogramů čaje! Největšími producenty čaje jsou Čína, Indie, Keňa a Srí Lanka. Pití čaje přináší mnoho zdravotních výhod a může být skvělým doplňkem každodenního života. Čaj je bohatý na antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům a podporují celkové zdraví.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2485 přečteno

Černý čaj Assam a jeho pěstování na čajové plantáži Hathikuli

Assam je region v severovýchodní Indii, známý produkcí jednoho z nejvýznamnějších černých čajů na světě. Oblast Assam, ležící v údolí řeky Brahmaputry, poskytuje ideální podmínky pro pěstování čaje díky svému vlhkému tropickému klimatu, úrodné půdě a vysokým teplotám. Právě tato kombinace faktorů vytváří unikátní čaj s výraznou chutí a silným aroma.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2041 přečteno

Dumbylinek získal certifikát "Udržitelný eshop"

Z prodloužení certifikátu "Udržitelný eshop" máme velkou radost, snažíme se dělat vše tak, abychom co nejméně zatěžovali naši planetu (obalový materiál, energie, voda, a pod.) a zároveň se s největší pečlivostí starali o naše zaměstnance a poskytovali maximální servis našim zákazníkům, protože spokojený zákazník je NEJVÍC!

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2457 přečteno

BIO potraviny za cenu nebio? Je to možné????

Víte, že Bio produkty jsou regulovány přísnými standardy, které omezují použití syntetických přísad a aditiv, včetně těch označovaných jako "éčka"? V zemích EU a mnoha dalších zemích musí BIO produkty splňovat normy...

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2354 přečteno

Nakupte hned a plaťte pak - služba PlatímPak, která je zdarma

Potřebujete nakoupit nějaké zajímavé zboží, které máme v akci, ale zaplatit můžete až později nebo se bojíte platit přes internet, a třeba jste ještě u nás nenakupovali a neznáte nás?

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 3986 přečteno

Víte, že pro psa je xylitol velmi nebezpečný?

Xylitol je sladidlo, které je vyráběno a používáno jako náhrada cukru v různých potravinách, včetně žvýkaček, cukrovinek, pečiva a některých typů léků nebo doplňků stravy. Pro lidi je xylitol bezpečný, ale pro psy je extrémně toxický.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 5111 přečteno

Jak zlepšit kvalitu spánku - přírodní metody pro klidnou noc

Spánek je pro lidské tělo zásadní z mnoha důvodů. Pomáhá regenerovat a obnovovat naše tělesné i duševní funkce, což umožňuje naší mysli a tělu odpočinout si a zotavit se z denního stresu a únavy. 

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 4995 přečteno

Červený jetel – bylina tlumící projevy klimakteria

Růžovo fialové kvítky jetele zdobí louky od května do října. Leckterá žena jej zná, většinou ale netuší, jaké blahodárné účinky na ženský organismus má. Extrakt z červeného jetele totiž dokáže tlumit nepříjemné příznaky klimakteria.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 15362 přečteno

Heureka CZ a jak nás hodnotíte?

Je to spíše kuriozitka, protože málokdy se stane, že máme plných 100% ve všech bodech. A máme z toho radost. 100% zákazníků doporučuje, 5 celková spokojenost s obchodem, 2 průměrná doba dodání ve dnech, 100 % zboží dorazilo do 6 dní.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 9681 přečteno

Silné srdce i dostatek energie zajistí Koenzym Q10

Podle posledních průzkumů je každodenní únava, stres, příliš vysoké pracovní zatížení a s tím spojená zvýšená náchylnost k onemocnění organismu jedním z hlavních problémů více jak třetiny Evropanů.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 13579 přečteno