Slider Offer Banner

Informace k nákupu na Dumbylinek.cz

Informace k nákupu na Dumbylinek.cz - Obchodní podmínky, doprava, platby, GDPR, Věrnostní program a další. Vše hezky přehledně a na jednom místě

Věrnost se na Dumbylinek.cz vyplatí!

Věrnostní systém na Dumbylinek.cz se vyplatí! Ušetřete za nákupy až 25%. Velmi si vážíme našich zákazníků, kteří se k nám s důvěrou vracejí a opakovaně nakupují produkty Sanct Bernhard - Herbafit - Aniforte a ostatní výrobky z České republiky i zahraničí.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 6306 přečteno

Nejčastější dotazy - FAQ

Nevíte si rady? Potřebujete poradit? Nejčastější dotazy od zákazníků najdete na této stránce. Pokud zde chybí odpověď na Váš dotaz, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo emailem. Rádi Vám poradíme, vysvětlíme...

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 5535 přečteno

Způsoby platby na Dumbylinek.cz

Úhrada zboží v internetovém obchodě Dumbylinek.cz je možná několika různými způsoby. Je jen na zákazníkovi, jaký druh platby si zvolí a následně jej uvede do objednávkového formuláře. Nabízíme dobírku, platbu na bankovní účet nebo můžete svou objednávku zaplatit platební kartou, v případě osobního odběru je možno platit na místě bez poplatku.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2486 přečteno

Doprava na Dumbylinek.cz

Zboží vám zasíláme na adresu, kterou v objednávce uvedete jako adresu pro dodání zboží, v případě, že se liší od fakturační adresy. Dopravce si můžete zvolit v průběhu zadávání objednávky v nákupním košíku. Jakmile zboží předáme dopravci, informujeme vás o tom e-mailem. Následně vás bude dopravce informovat prostřednictvím e-mailu či sms zprávy o přesném termínu doručení.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 3441 přečteno

Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je KLASIK ČR spol. s r. o. (dále jen: „správce“), který provozuje internetový e-shop Dumbylinek.cz

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 1990 přečteno

Reklamační řád

Tento Reklamační řád obchodní společnosti KLASIK ČR spol. s r. o., se sídlem Tlapákova 1296/11, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, identifikační číslo: 26875896, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíle C, vložce 28929 upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě kupní smlouvy.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2001 přečteno

Obchodní podmínky

Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti KLASIK ČR spol. s r. o., se sídlem Tlapákova 1297/11, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 26875896, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíle C, vložce 28929 upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě kupní smlouvy.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 2322 přečteno

Kontaktní informace eshopu Dumbylinek.cz

Zde na této stránce najdete všechny kontaktní informace, které budete potřebovat :) Ať už potřebujete poradit, jste dodavatelé značek, výrobci, velkoobchodní dodavatelé nebo koncoví zákazníci. Všechny informace na jednom místě.

today
perm_identity Dumbylinek.cz
remove_red_eye 3045 přečteno