S námi jste v bezpečí
![](/modules/tvcmscustomerservices/views/img/demo_img_1.png)
![](/modules/tvcmscustomerservices/views/img/demo_img_2.png)
![](/modules/tvcmscustomerservices/views/img/demo_img_3.png)
![](/modules/tvcmscustomerservices/views/img/demo_img_4.png)
![Omega-3 kyseliny: Proč jsou zdravé omega-3?](/modules/ph_simpleblog/covers/41-thumb.jpg)
Omega-3 kyseliny: Proč jsou zdravé omega-3?
Omega-3 mastné kyseliny jsou esenciální pro naše zdraví, ale bohužel jim často nevěnujeme dostatečnou pozornost. Tyto nezbytné látky hrají klíčovou roli v mnoha funkcích našeho těla, od podpory kardiovaskulárního zdraví až po zlepšení kognitivních funkcí.
![Přírodní antioxidanty v potravinách. Proč jsou tak důležité pro naše tělo?](/modules/ph_simpleblog/covers/40-thumb.jpg)
Přírodní antioxidanty v potravinách. Proč jsou tak důležité pro naše tělo?
Antioxidanty jsou nepostradatelné pro udržení zdraví a ochranu těla před škodlivými účinky volných radikálů. Pravidelná konzumace potravin bohatých na antioxidanty může pomoci snížit riziko mnoha chronických nemocí, podpořit imunitní systém a zpomalit proces stárnutí.
![Mezinárodní den čaje 21.5.2024](/modules/ph_simpleblog/covers/37-thumb.jpg)
Mezinárodní den čaje 21.5.2024
Víte, že čaj je druhým nejkonzumovanějším nápojem na světě po vodě? Ročně se vypije přibližně 6 miliard kilogramů čaje! Největšími producenty čaje jsou Čína, Indie, Keňa a Srí Lanka. Pití čaje přináší mnoho zdravotních výhod a může být skvělým doplňkem každodenního života. Čaj je bohatý na antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům a podporují celkové zdraví.
![Černý čaj Assam a jeho pěstování na čajové plantáži Hathikuli](/modules/ph_simpleblog/covers/36-thumb.jpg)
Černý čaj Assam a jeho pěstování na čajové plantáži Hathikuli
Assam je region v severovýchodní Indii, známý produkcí jednoho z nejvýznamnějších černých čajů na světě. Oblast Assam, ležící v údolí řeky Brahmaputry, poskytuje ideální podmínky pro pěstování čaje díky svému vlhkému tropickému klimatu, úrodné půdě a vysokým teplotám. Právě tato kombinace faktorů vytváří unikátní čaj s výraznou chutí a silným aroma.