Bio vanilkový lusk Yuganda bio*nebio 1 ks
    • Bio vanilkový lusk Yuganda bio*nebio 1 ks

    Bio vanilkový lusk Yuganda bio*nebio 1 ks

    52 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Pravá vanilka (Vanilla planifolia) pěstovaná v Ugandě je známá svou jedinečnou zemitou vůní a vyšším obsahem přírodního vanilinu. Proto je velmi oblíbená mezi kuchaři, pekaři a cukráři. Pěstování vanilky je velmi náročné a vyžaduje hodně zkušeností, péče i času. Pravá vanilka patří mezi nejcennější koření světa a v dochucování sladkých pokrmů má v kuchyni své nezastupitelné místo. Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru.
    • Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
    Množství:
    • Vanillka pro dochucování dezertů, koláčů a sladkých jídelPravá vanilka (Vanilla planifolia) pěstovaná v Ugandě je známá svou jedinečnou zemitou vůní a vyšším obsahem přírodního vanilinu. Proto je velmi oblíbená mezi kuchaři, pekaři a cukráři. Pěstování vanilky je velmi náročné a vyžaduje hodně zkušeností, péče i času. Pravá vanilka patří mezi nejcennější koření světa a v dochucování sladkých pokrmů má v kuchyni své nezastupitelné místo. 
    • Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také vhodný způsob jak vanilku skladovat. Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
    • Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.

    Složení: 1 vanilkový lusk v BIO kvalitě.

    Pro skladování lusků vanilky je ideálním místem dóza s cukrem.

    Země původu: Uganda


    Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
    Výrobce: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., IČ: 26875896.

    bio*nebio
    BN11062

    Další odkazy:

    Nové
    Bio vanilkový lusk Yuganda bio*nebio 1 ks

    Bio vanilkový lusk Yuganda bio*nebio 1 ks

    52 Kč
    S DPH