• Nové
Glucose Control 60 kapslí
  • Glucose Control 60 kapslí

Glucose Control 60 kapslí

598 Kč
S DPH
Ihned k odeslání
  • Doplněk stravy pro vyrovnání hladiny cukru v krvi. Základní složkou je Berberin, vysoce kvalitní standardizovaný extrakt.
  • Obsahuje: Dřišťál indický hydrochlorid (berberin 90 %), kyselinu alfa-lipoovou, vinnou révu extrakt, zázvor extrakt, pískavici řecké seno extrakt, chrom (pikolinát chromitý).
Množství:
  • Doplněk stravy Glucose Control představuje vysoce účinný produkt pro vyrovnání hladiny krevní glukózy. Základní složkou je vysoce kvalitní standardizovaný extrakt Berberinu.
  • Obsahuje: Dřišťál indický hydrochlorid (berberin 90 %), kyselinu alfa-lipoovou, vinnou révu extrakt, zázvor extrakt, pískavici řecké seno extrakt, chrom (pikolinát chromitý).

Berberin, zázvor a pískavice přispívají k udržení normální hladiny krevní glukózy. Chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin. Berberin přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému.


BERBERIN HCL EXTRAKT
Berberin (ve formě vysoce kvalitního berberin hydrochloridu) je isochinolinový alkaloid, který se nachází v široké škále bylin, včetně zlatobýlu, dřišťálu, zlatonky nebo kurkumy. U těchto rostlin lze berberinový alkaloid nalézt ve stonku, kůře, kořenech a oddencích (kořenové podzemní stonky) rostlin. Berberin se také používá v tradiční čínské medicíně a byl studován pro jeho přínosy pro zdraví a pozitivnímu působení na hladiny cukru v krvi. Berberin získáváme extrakcí z Berberis vulgaris – evropského dřišťálu. Berberin má antioxidační účinky, podporuje trávení, pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi, podporuje hubnutí a reguluje metabolismus aktivací enzymu AMPK.

 

KYSELINA ALFA-LIPOOVÁ
Jedná se o nasycenou mastnou kyselinu, někdy označovanou jako kyselina thioktová. Patří do skupiny vitamínů B. V těle se nachází ve všech buňkách, které vytvářejí mitochondrie, kde pomáhá enzymům přeměňovat živiny na energii. Kyselina lipoová navíc pomáhá zesilovat pozitivní účinky dalších důležitých antioxidantů v těle, jako je glutathion a koenzym Q10 – dvě základní sloučeniny v boji proti stárnutí. Spolupracuje také s vitamíny skupiny B, aby podpořila produkci energie v těle přeměnou složek potravy – sacharidů, bílkovin a tuků – na uloženou energii pro budoucí využití. 

 

EXTRAKT Z HROZNOVÝCH SEMEN (GSE)
Je bohatým zdrojem polyfenolů. Náš extrakt disponuje obsahem 95 % proantocanidinů, což jsou velmi známé a funkční polyfenoly. Díky obsahu fenolitických kyselin, antokyanů, flavonoidů a oligomerních proantokyanidinových komplexů (OPC) může GSE chránit před oxidačním stresem.

 

KDY UŽÍVAT?
GLUCOSE CONTROL lze užívat mnoha způsoby. Pokud ho použijete před tréninkem s vysokosacharidovým jídlem, zajistí vám optimální hladinu energie. Při požadavku na optimální doplnění glykogenových rezerv je možné produkt používat s každým sacharidovým jídlem během dne. Pro zdravotní prevenci užijte opět několikrát denně a vždy v kombinaci se sacharidovým jídlem.


Obsah: 60 kapslí 

Doporučené dávkování: 2 tobolky vždy společně s jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.

Složení: Dřišťál indický hydrochlorid (berberin 90 %), rostlinná tobolka (HPMC), kyselina alfa-lipoová, vinná réva extrakt, zázvor extrakt, pískavice řecké seno extrakt, protispékavá látka: stearan hořečnatý; chrom (pikolinát chromitý)


Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti do 3 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

Prom-In
PR2222

Další odkazy:

Nové
Glucose Control 60 kapslí

Glucose Control 60 kapslí

598 Kč
S DPH