• Nové
Bylinný gel na svaly Muskelfit 150 ml
  • Bylinný gel na svaly Muskelfit 150 ml

Bylinný gel na svaly Muskelfit 150 ml

309 Kč
S DPH
Ihned k odeslání
  • Zklidňující, chladivý gel pro namáhané, napjaté a unavené svaly.
  • Bylinný gel na svaly Muskelfit obsahuje kombinaci vybraných rostlinných a bylinných výtažků, které ve spojení s masáží působí chladivě, zklidňují namožené, napjaté a unavené svaly. Zejména po sportu, turistice, namáhavých domácích pracech, zahradničení, apod.
  • Bylinný gel na svaly Muskelfit má příjemnou, přírodní bylinnou vůni bez umělých parfemací.
Množství:
  • Zklidňující, chladivý gel pro namáhané, napjaté a unavené svaly.
  • Bylinný gel na svaly Muskelfit obsahuje kombinaci vybraných rostlinných a bylinných výtažků, které ve spojení s masáží působí chladivě, zklidňuje namožené, napjaté a unavené svaly. Zejména po sportu, turistice, namáhavých domácích pracech, nebo po náročných koníčcích jako je například zahradničení.
  • Aloe vera, panthenol, mentol, mátový olej, sorbitol a betain vyživují a osvěžují pokožku, dodávají jí vlhkost. Výtažky z arniky, rozmarýnu, levandule, jírovce, gotu kola ideálně doplňují uklidňující, vyživující účinek. Bylinný gel na svaly Muskelfit má příjemnou, přírodní bylinnou vůni bez umělých parfemací.

Obsah: 150 ml

Použití: Jednoduše naneste na postižené místa, např. na ruce, nohy, ramena nebo záda, a jemně vmasírujte.

Nepoužívejte u malých dětí. Zabraňte vniknutí do očí nebo na sliznice.

Originální název výrobce: Sanct Bernhard Muskelfit Kräuter-Gel

Ingredients: Aqua, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Betaine, Xanthan Gum, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Mentha Arvensis Herb Oil (Limonene, Linalool – from the natural essential oil), Ruscus Aculeatus Root Extract, Hedera Helix Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Polygonum Fagopyrum Leaf Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Troxerutin, Menthol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid.


Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinstr. 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
Dovozce do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

Sanct Bernhard
273

Další odkazy:

Nové
Bylinný gel na svaly Muskelfit 150 ml

Bylinný gel na svaly Muskelfit 150 ml

309 Kč
S DPH