Sprchový gel pro muže Nobilis Tilia 200 ml
    • Sprchový gel pro muže Nobilis Tilia 200 ml

    Sprchový gel pro muže Nobilis Tilia 200 ml

    214 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Pro osvěžení a regeneraci i velmi citlivé pokožky.
    • Atraktivní vůně tohoto sprchového gelu, která kombinuje osvěžující citrusové aroma s kořenitými a exotickými tóny gardénie a pepře, dodá každodenní očistě nový rozměr.
    • Vyrobeno v České republice - Nobilis Tilia.
    Množství:

    Obsah: 200 ml, Certifikovaná přírodní kosmetika

    • Pro osvěžení a regeneraci i velmi citlivé pokožky.
    • Atraktivní vůně tohoto sprchového gelu, která kombinuje osvěžující citrusové aroma s kořenitými a exotickými tóny gardénie a pepře, dodá každodenní očistě nový rozměr. Díky čistě přírodnímu složení a obsahu avokádového oleje a řady účinných látek gel nevysušuje pokožku, dodává jí množství vitaminů, hydratuje ji a zvláčňuje. Je velmi šetrný i k velmi citlivé pokožce.
    • Vyrobeno v České republice - Nobilis Tilia.


    Sprchový gel udělá radost mužům, kteří chtějí zaujmout originální vůní a své pokožce rádi dopřejí vyváženou péči bez zátěže pro životní prostředí.



    Použití:
    Používejte obvyklým způsobem při každodenní hygieně.

    Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (přírodní tenzid), Lauryl Glucoside (přírodní tenzid na bázi rostlinného oleje a glukózy), Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej v bio kvalitě), Cocamidopropyl Betaine (jemný tenzid, pěnidlo), Sodium Cocoyl Glutamate (přírodní tenzid), Glycerin (hydratační látka), Sucrose Cocoate (přírodní emulgátor), Persea Gratissima Oil (avokádový rostlinný olej), Xanthan Gum (přírodní polysacharid, zahušťovadlo), Parfum* (přírodní parfemace), Decyl Glucoside (přírodní tenzid na bázi rostlinného oleje a glukózy), Panthenol (D-Panthenol, hydratační složka), Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pro certifikované přírodní a bio přípravky), Lactic Acid (kyselina mléčná, regulátor pH), CI 75810 (chlorofyl, přírodní barvivo), Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Geraniol*
    * - z přírodních éterických olejů

    Certifikovaná přírodní kosmetika.

    Vhodné pro vegany.


    Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Nobilis Tilia s.r.o., Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Nobilis Tilia
    N6002I

    Další odkazy:

    Nové
    Sprchový gel pro muže Nobilis Tilia 200 ml

    Sprchový gel pro muže Nobilis Tilia 200 ml

    214 Kč
    S DPH