Bioaktivní liftingové sérum Nobilis Tilia 15 ml
    • Bioaktivní liftingové sérum Nobilis Tilia 15 ml

    Bioaktivní liftingové sérum Nobilis Tilia 15 ml

    689 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Dokonalé projasnění a výživa pleti s okamžitým vypínacím účinkem.
    • Rozjasněte unavenou pleť během chvíle. Čistě přírodní sérum ihned po použití vypíná kontury obličeje a vyhlazuje drobné vrásky, navíc pleť hydratuje a zjemňuje.
    • Vyrobeno v České republice - Nobilis Tilia.
    Množství:

    Obsah: 15 ml

    • Dokonalé projasnění a výživa pleti s okamžitým vypínacím účinkem.
    • Rozjasněte unavenou pleť během chvíle. Čistě přírodní sérum ihned po použití vypíná kontury obličeje a vyhlazuje drobné vrásky, navíc pleť hydratuje a zjemňuje. Působivá kombinace extraktu z dužiny plodů baobabu, kyseliny hyaluronové a dalších látek dodává pleti měkkost, viditelně redukuje jemné vrásky a navrací jí přirozenou pružnost. Pravidelným používáním napomáhá liftingové sérum restrukturalizaci pokožky a její regeneraci, obnovuje bariérovou funkci pleti a podporuje její přirozenou tvorbu kolagenu. Věk se tak stane jen číslem.
    • Vyrobeno v České republice - Nobilis Tilia.

     

    Bioaktivní liftingové sérum Nobilis Tilia ANTI-AGE de luxe je vhodný pro: zralou pleť - normální (smíšenou) pleť



    Použití:
     Sérum nanášejte na odlíčenou pleť obličeje, krku a dekoltu. Rozetřete a nechte vstřebat. Lze použít také pod krém nebo olej či make-up. Jeho účinky ideálně doplňují další produkty řady Anti-Age de luxe. U suché pleti se může dostavit citelné pnutí, v takovém případě doporučujeme nanesené sérum jemně orosit pleťovou či květovou vodou.

    Doporučená intenzivní kúra: 1. – 2. týden 2krát denně ráno a večer, 3. – 4. týden 1krát denně ráno. Poté podle potřeby.

    Pro profesionály: Při kosmetickém ošetření lze sérum zařadit před masáží, přičemž se olej nanese až po úplném zaschnutí séra. Dále ho lze použít jako závěrečnou péči pod krém.

    Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Sodium Hyaluronate (přírodní polysacharid), Glycerin (hydratační látka), Panthenol (D-Panthenol, hydratační složka), Adansonia Digitata Pulp Extract (extrakt z dužiny plodů baobabu), Biosaccharide Gum-1 (přírodní polysacharid, ochranná složka), Magnesium Ascorbyl Phosphate (stabilizovaný vitamin C, zesvětlující a antioxidační složka), Xanthan Gum (přírodní polysacharid, zahušťovadlo), Sodium Levulinate (levulinát sodný, antimikrobiální látka), Sodium Anisate (anisát sodný, antimikrobiální látka), Glyceryl Caprylate (přírodní emulgátor na bázi rostlinného oleje a glycerinu), Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pro certifikované přírodní a bio přípravky), Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pro certifikované přírodní a bio přípravky), Pentylene Glycol (hydratační látka, s antimikrobiálním účinkem), Citrus Aurantium Amara Fruit Extract (extrakt z plodů hořkého pomeranče), Citrus Reticulata Fruit Extract (extrakt z plodu mandarinky), Citrus Aurantium Sinensis Peel Extract (extrakt z kůry sladkého pomeranče), Ascorbic Acid (vitamin C, antioxidant), Citric Acid (kyselina citronová, regulátor pH), Lactic Acid (kyselina mléčná, regulátor pH).

    Certifikovaná přírodní kosmetika.
    Vhodné pro vegany.


    Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Nobilis Tilia s.r.o., Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Nobilis Tilia
    N2007G

    Další odkazy:

    Nové
    Bioaktivní liftingové sérum Nobilis Tilia 15 ml

    Bioaktivní liftingové sérum Nobilis Tilia 15 ml

    689 Kč
    S DPH