• Nové
Pleťový krém AHA ovocné kyseliny 50 ml
  • Pleťový krém AHA ovocné kyseliny 50 ml

Pleťový krém AHA ovocné kyseliny 50 ml

251 Kč
279 Kč
Ušetřete 10%
S DPH
Ihned k odeslání
  • Objevte sílu přírodních ovocných kyselin a AHA!
  • S přírodním komplexem ovocných kyselin z mučenky, hroznů a ananasu, obohaceným o účinné alfa-hydroxy kyseliny (AHA), přinášíme revoluci v péči o vaši pokožku.
Množství:
  • Objevte sílu přírodních ovocných kyselin a AHA!
  • S přírodním komplexem ovocných kyselin z mučenky, hroznů a ananasu, obohaceným o účinné alfa-hydroxy kyseliny (AHA), přinášíme revoluci v péči o vaši pokožku.
  • Tento krém, srovnatelný s velmi jemným peelingem, je navržen tak, aby jemně odstraňoval přebytečné vrstvy pokožky, včetně zrohovatělé kůže v důsledku vyššího věku. Jeho jedinečné složení podporuje přirozený proces obnovy pokožky, čímž pomáhá redukovat vrásky a zlepšovat celkový vzhled vaší pleti.

Klíčové benefity krému:

Exfoliace a obnova pokožky: Jemně odstraňuje odumřelé buňky a ztvrdlé vrstvy, podporuje regeneraci a zanechává pokožku hladkou a jemnou.

Redukce vrásek: Přírodní ovocné kyseliny a AHA pomáhají vyhladit jemné linky a vrásky, čímž dodávají pleti mladistvý vzhled.

Hydratace a výživa: Díky pečlivě vybraným přírodním ingrediencím, vaše pokožka zůstane hydratovaná a vyživená po celý den.

Stimulace kolagenu: AHA podporují produkci kolagenu, což zlepšuje pružnost a pevnost pokožky.

Zlepšení tónu pleti: AHA pomáhají zlepšit nerovnoměrný tón pleti a snížit hyperpigmentaci tím, že urychlují obnovu kožních buněk.

Léčba akné: AHA mohou pomoci uvolnit póry a snížit výskyt akné a černých teček.


Jojobový olej je získáván z plodů rostliny Jojoba a chemicky se jedná o tekutý vosk. Díky své podobnosti s lidským kožním mazem snadno proniká do pokožky a pomáhá ji udržovat hydratovanou. Obsahuje vitamín E a antioxidanty, které chrání pleť před volnými radikály a zklidňuje podráždění a záněty. Podporuje také regeneraci pokožky, což je užitečné po slunění nebo při léčbě akné.


Med je přírodní produkt vyráběný včelami z nektaru květin a je bohatý na cukry, enzymy, minerály, vitamíny a aminokyseliny. Jako přírodní humektant přitahuje a udržuje vlhkost v pokožce, čímž ji udržuje jemnou a hydratovanou. Má antibakteriální a antimikrobiální vlastnosti, které pomáhají bojovat proti akné a jiným kožním infekcím. Med také podporuje hojení a regeneraci pokožky a zklidňuje podrážděnou pleť.


Urea je organická sloučenina přirozeně se vyskytující v lidské pokožce a v kosmetice se používá syntetická forma. Je velmi účinné zvlhčovadlo, které váže vodu v horních vrstvách kůže, čímž zajišťuje její hydrataci a pružnost. Má jemné keratolytické vlastnosti, které pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a podporují obnovu pokožky. Urea také zklidňuje suchou a podrážděnou pleť a podporuje hojení drobných poranění nebo popálenin.


Nechte se hýčkat přírodou a objevte krásu své pleti s naším krémem. Vyzkoušejte jej ještě dnes a zažijte rozdíl na vlastní kůži.


Obsah: 50 ml

Ingredients: Aqua, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Pentylene Glycol, Mel, Ananas Sativus Fruit Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Alcohol denat., PEG-40 Castor Oil, Passiflora Edulis Fruit Extract, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Dimethicone, Citric Acid, Potassium Phosphate, BHA, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Sodium Bisulfite, Parfum.


Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinstr. 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
Dovozce do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

Sanct Bernhard
1265

Další odkazy:

Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

arrow_back
arrow_forward
Pleťový krém AHA ovocné kyseliny 50 ml

Pleťový krém AHA ovocné kyseliny 50 ml

251 Kč
279 Kč
Ušetřete 10%
S DPH