Bylinář Mateřídouška nať 50 g
    • Bylinář Mateřídouška nať 50 g

    Bylinář Mateřídouška nať 50 g

    32 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Mateřídouška úzkolistá (Thymus serpyllum), často označovaná jako divoký tymián, je bylina, která se tradičně využívá k podpoře zdraví trávicího systému. V oblasti podpory dýchacího systému se mateřídouška úzkolistá cení pro své aromatické vlastnosti, které mohou být přínosné pro udržení volných dýchacích cest. Bylina může přispívat k normálnímu vylučování a pomáhat udržovat správné fungování močových cest. 
    • Bylinný čaj, sypaný. Složení: Mateřídouška úzkolistá (Thymus serpyllum).
    • Výrobce: MEDIATE, s.r.o. Česká republika.
    Množství:
    • Mateřídouška úzkolistá (Thymus serpyllum), často označovaná jako divoký tymián, je bylina, která se tradičně využívá k podpoře zdraví trávicího systému. Její účinky mohou napomáhat udržovat hladký průběh trávicích procesů. Tím může mateřídouška úzkolistá napomáhat k plynulému trávení a může být užitečná při řešení trávicího nepohodlí, jako je například pocit plnosti. Díky obsahu esenciálních olejů a dalších bioaktivních látek může mít pozitivní vliv na správnou funkci žaludku a střev.
    • V oblasti podpory dýchacího systému se mateřídouška úzkolistá cení pro své aromatické vlastnosti, které mohou být přínosné pro udržení volných dýchacích cest. Bylina je známá svou schopností podporovat uvolňování dýchacích cest, a tím přispívat k lepšímu dýchání. Její přírodní složky mohou mít zklidňující účinek na podrážděné sliznice a napomáhat k jejich regeneraci, což je důležité pro celkovou pohodu dýchacího systému.
    • Kromě trávicího a dýchacího systému může mateřídouška úzkolistá pozitivně ovlivňovat i funkci močové soustavy. Bylina může přispívat k normálnímu vylučování a pomáhat udržovat správné fungování močových cest. Její diuretické vlastnosti mohou podporovat přirozenou detoxikaci těla a mohou napomáhat k udržení zdravého močového systému.
    • Celkově je mateřídouška úzkolistá ceněná pro své rozmanité využití v oblasti podpory zdraví a pohody. Jako součást bylinných čajů, tinktur nebo aromaterapie může být významným příspěvkem k udržení dobrého stavu trávicího, dýchacího a močového systému.
    • Bylinný čaj, sypaný. Složení: Mateřídouška úzkolistá (Thymus serpyllum).
    • Výrobce: MEDIATE, s.r.o. Česká republika.

    Hmotnost: 50 g

    Návod na přípravu: 1 polévkovou lžíci zalijte 250 ml vroucí vody, luhujte 15 min.

    Doporučené dávkování: 1 - 2 šálky za den.

    Složení: Mateřídouška úzkolistá (Thymus serpyllum).


     

    Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70 %. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: MEDIATE, s.r.o., Dolní Libchavy 325, 561 16 Libchavy, ČR
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Apotheke
    A005080

    Další odkazy:

    Nové
    Bylinář Mateřídouška nať 50 g

    Bylinář Mateřídouška nať 50 g

    32 Kč
    S DPH