• Nové
EYE COMPLEX 7 Natural 120 kapslí
  • EYE COMPLEX 7 Natural 120 kapslí

EYE COMPLEX 7 Natural 120 kapslí

1 148 Kč
S DPH
Ihned k odeslání
  • Směs 7 nejosvědčenějších složek pro Váš zrak - Komplexní péče a podpora zdraví očí - Složeno z přírodních složek.
  • Oční komplex obsahuje - světlík, lutein, zeaxanthin, mezo-zeaxanthin, novozélandský černý rybíz, borůvky, goji.
  • Výrobce: Time Health Anglie.
Množství:
  • Směs 7 nejosvědčenějších složek pro Váš zrak - Komplexní péče a podpora zdraví očí - Složeno z přírodních složek.
  • Oční komplex obsahuje - světlík, lutein, zeaxanthin, mezo-zeaxanthin, novozélandský černý rybíz, borůvky, goji.
  • Výrobce: Time Health Anglie.

✔️ 7 VÝKONNÝCH INGREDIENCÍ PRO OČI A ZRAK. Time Health Eye Complex kombinuje 7 nejosvědčenějších živin a bylin pro podporu zdraví očí v jedné denní kapsli.

✔️OPTIMÁLNÍ DÁVKA LUTEINU, ZEAXANTHINU A MESO-ZEAXANTHINU V KAPSLI. Prémiová značka MariLut®, 10 mg Luteinu, 10 mg Meso-zeaxanthinu a 2 mg zeaxanthinu. Nedávné studie na Waterford Institute of Technology v Irsku ukázaly, že optimální odezvy na tyto živiny lze dosáhnout při konzumaci v těchto množstvích. Tyto makulární karotenoidy jsou základními živinami, u kterých bylo prokázáno, že podporují osoby s očními potížemi souvisejícími s věkem.

✔️TAKÉ OBSAHUJE SVĚTLÍK, BORŮVKU, KUSTOVNICI (GOJI) A ČERNÝ RYBÍZ. Navíc náš komplex obsahuje antioxidanty, flavonoidy, anthokyanosidy a polysacharidy ze světlíku, borůvky, kustovnice a novozélandského černého rybízu.

✔️ VYROBENO V UK A VYSOKÁ KVALITA. Tento produkt je vyroben ve Spojeném království podle standardů GMP, což zajišťuje nejvyšší kvalitu.

✔️ ŽÁDNÁ PLNIVA, POJIVA A PŘÍSADY. V Time Health věříme v čistou výživu, a proto v našich produktech nenajdete žádné škodlivé látky včetně pojiv, plniv nebo přísad, na rozdíl od některých našich konkurentů.

✔️ REVOLUČNÍ EKOLOGICKÉ KAPSLE PULLULAN. Mnoho levnějších doplňků používá tobolky vyrobené z rostlinné celulózy, která prochází těžkým zpracováním a produkují škodlivé vedlejší produkty, které nejsou šetrné k životnímu prostředí. Pullulan je další inovativní generací, získává se z tapioky a zpracovává se vodou.


Část sítnice zvaná makula je chráněna jakýmsi přírodním "opalovacím krémem", aby se zabránilo poškození zrakových buněk modrým světlem nebo UV zářením. Tento přírodní opalovací krém je tvořen nažloutlým makulárním pigmentem, což je směs tří sloučenin pohlcujících světlo; luteinem, zeaxanthinem a meso-zeaxanthinem. Naše tělo si tyto tři sloučeniny neumí vyrobit, takže je musíme získávat ze stravy nebo z doplňků stravy.

Bylina světlík se používá pro podporu očí od 11. století a je přínosný při únavě očí.


Obsah: 120 kapslí

Složení:

150 mg Světlíkový Extrakt 10:1
130 mg MariLut® Marigold/Zeaxanthin Extrakt
10 mg Lutein
10 mg Mezo-Zeaxanthin
2 mg Zeaxanthin
75 mg lyofilizovaný novozélandský černý rybíz (3,3 % anthocyanů)
60 mg Extraktu Borůvka (25 % anthokyanidinů)
35 mg Extraktu kustovnice/goji (20 % polysacharidů)

Jedná se o 100% veganský produkt.
Náš obal kapsle je vyroben z Pullulanu odvozeného z Tapioky.

Doporučené dávkování: Jako doplněk stravy pro dospělé užívejte 1 kapsli denně s jídlem nebo podle doporučení lékaře.


Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti do 3 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: Time Health Ltd, Anglie
Dovozce do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

Time Health
TH2916

Další odkazy:

Nové
arrow_back
arrow_forward
EYE COMPLEX 7 Natural 120 kapslí

EYE COMPLEX 7 Natural 120 kapslí

1 148 Kč
S DPH