Mrkvový pleťový olej 30 ml - pleťový olejíček s dalšími cennými oleji a vitamíny pro dokonalou pleť a pokožku
    • Mrkvový pleťový olej 30 ml - pleťový olejíček s dalšími cennými oleji a vitamíny pro dokonalou pleť a pokožku

    Mrkvový pleťový olej 30 ml

    159 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Mrkvový olej v kombinaci s cennými rostlinnými oleji, jako je meruňkový olej, jojobový olej a sezamový olej také s vitamíny A a E šetrnými k pokožce.
    • Pleťový olej je zklidňující, relaxační a regenerační pro suchou, zralou, ale také mastnou, podrážděnou či nečistou pokožku.
    • S praktickým kapátkem.
    Množství:

    Objem: 30 mlKarotenový olej s dalšími cennými olejíčky - meruňkový olej, sezamový olej, jojobový olej a také s vitamíny A a E

    • Mrkvový olej v kombinaci s cennými rostlinnými oleji, jako je meruňkový olej, jojobový olej a sezamový olej a také s vitamíny A a E, které jsou šerné k pokožce.
    • Pleťový olej je zklidňující, relaxační a regenerační pro suchou, zralou, ale také mastnou, podrážděnou či nečistou pokožku.
    • S praktickým kapátkem.


    Vitamín A zvyšuje množství kolagenu, které tělo vytváří a tím pomáhá vyhladit současné jemné vrásky, ale také minimalizuje nové, které se tvoří. Rozjasňuje matnou pokožku, pomáhá s akné - reguluje mastnou pleť a zabraňuje ucpávání pórů. Zlepšuje tón a barvu pleti a snižuje skvrny na pleti.

    Vitamín E je vitamín rozpustný v tucích. Má za úkol hlídat vaši pleť před volnými radikály, které s oblibou působí na stárnutí pokožky. Je označován za antioxidant. Vitamin E je souhrnným názvem tzv. tokoferolů. Jedná se o důležité antioxidanty, které pomáhají chránit buňky pokožky proti působení volných radikálů a stárnutí buněk. Je důležitý pro regeneraci pokožky, napomáhá udržovat zdravou a mladistvou pleť a působí proti vráskám.

     


    Objem: 30 ml

    Použití: Aplikujte po kapkách a jemně vmasírujte. Vyhněte se kontaktu s očima. Vyvarujte se kontaktu s oděvem - možné ušpinění oděvu.

    Originální název výrobce: Sanct Bernhard Karotten-Gesichtsöl

    Ingredients: Triticum Vulgare Germ Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Zea Mays Germ Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Beta-Carotene, Retinyl Palmitate.


    Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernahrd KG, Helfensteinsrase 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
    Dovoz do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Sanct Bernhard
    1353

    Další odkazy:

    Nové
    4.004.004.004.004.00

    Avatar Andrea P.
    05.05.2022
    Celkový názor:
    Dobrý produkt

    Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    arrow_back
    arrow_forward
    Mrkvový pleťový olej 30 ml - pleťový olejíček s dalšími cennými oleji a vitamíny pro dokonalou pleť a pokožku

    Mrkvový pleťový olej 30 ml

    159 Kč
    S DPH