Arašídové máslo s mléčnou čokoládou 300 g
    • Arašídové máslo s mléčnou čokoládou 300 g

    Arašídové máslo s mléčnou čokoládou 300 g

    116 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Jemná konzistence arašídového másla se výborně doplňuje s lahodnou chutí mléčné čokolády. Výsledek vás ohromí.
    • Toto čoko-máslíčko je namíchané v poměru 80% nasucho pražených arašídů a 20% kvalitní, mléčné čokolády. Máslo je navíc přirozeně bezlepkové, neobsahuje palmový olej nebo jiné škodlivé příměsi.
    Množství:

    Hmotnost: 300 gArašídové máslo z arašídových oříšků

    • Jemná konzistence arašídového másla se výborně doplňuje s lahodnou chutí mléčné čokolády. Výsledek vás ohromí.
    • Toto čoko-máslíčko je namíchané v poměru 80% nasucho pražených arašídů a 20% kvalitní, mléčné čokolády. Máslo je navíc přirozeně bezlepkové, neobsahuje palmový olej nebo jiné škodlivé příměsi. Vyrábíme jej častěji po menších várkách, abychom zajistili maximální čerstvost. Máslo z arašídů se hodí do kaší, na pečení sušenek, na chleba nebo jen tak samotné na lžičku.

     


    Máslo z arašídů se skvěle hodí do kaší, pro pečení sušenek nebo jen tak na chléb. Používá se také v asijské kuchyni, do kari omáček, a přidává se do nejrůznějších dezertů. Takové tartaletky nebo banánové košíčky s arašídovým máslem jsou opravdová dobrota.

    Arašídy jako takové jsou navíc jedním z nejvýznamnějších rostlinných zdrojů bílkovin. Jsou proto cennou surovinou pro zdravé stravování, vegetariány a vegany. Arašídy se zhruba z poloviny skládají z mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin, které jsou velmi důležité pro tělesné funkce a narozdíl od jiných tuků si je tělo nedokáže syntetizovat (musí je získávat z jídla).

    Arašídy obsahují pouze okolo 15 % sacharidů, mají nižší glykemický index a jsou tedy ideální svačinkou, když vás přepadne mlsná nebo menší hlad. Také jsou plné vitamínů a minerálů, mezi které patří především: vitamín B7 (biotin), měď, vitamín B3 (niacin), vitamín E (antioxidant), hořčík.


    Složení: 80% pražené arašídy (podzemnice olejná), 20% mléčná čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, sójový lecitin, vanilka bourbon Madagaskar).

    Upozornění: Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev. V chladnějším období může olej ztuhnout a vytvořit tukové skvrny na povrchu másla, které jsou naprosto přirozené (nejedná se o plíseň). Stačí krém promíchat nebo odstranit olej / tuk z povrchu másla.

    Výživové hodnoty na 100g: Energie 2519kj /602kcal, tuky: 45,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 8,67 g, sacharidy: 21,2 g z toho cukry: 14,64 g, bílkoviny: 21,4g, sůl: < 0,1g

    Země původu suroviny: Argentina
    Vyrobeno v: ČR



    Uchovávejte při teplotě do 25°C a spotřebujte brzy po otevření. Neskladujte na přímém slunci. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.
    Výrobce: Ořechy a sušené plody s.r.o., Čakovec 33, Čakov, 373 84 Česká republika
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Ochutnej ořech
    OR2530

    Další odkazy:

    Nové

    Mohlo by se vám hodit

    Arašídové máslo s mléčnou čokoládou 300 g

    Arašídové máslo s mléčnou čokoládou 300 g

    116 Kč
    S DPH