• Nové
Biokultury - Podpora trávení 55 miliard CFU 120 kapslí
  • Biokultury - Podpora trávení 55 miliard CFU 120 kapslí

Biokultury - Podpora trávení 55 miliard CFU 120 kapslí

849 Kč
S DPH
Ihned k odeslání
  • 55 miliard CFU – 12 důležitých probiotických kmenů - Odolné vůči žaludeční kyselině – Pokročilý komplex multikmenových probiotik.
  • Rovnováhu střevní flóry může narušit řada faktorů, ale přátelské bakteriální kultury ji mohou pomoci obnovit. Naše pokročilé složení bio kultur obsahuje 12 důležitých probiotických kmenů pro posílení stávající střevní flóry přirozeně přítomné v trávicím systému.
  • Výrobce: Time Health Anglie.
Množství:
  • 55 miliard CFU – 12 důležitých probiotických kmenů - Odolné vůči žaludeční kyselině – Pokročilý komplex multikmenových probiotik.
  • Rovnováhu střevní flóry může narušit řada faktorů, ale přátelské bakteriální kultury ji mohou pomoci obnovit. Naše pokročilé složení biokultur obsahuje 12 důležitých probiotických kmenů pro posílení stávající střevní flóry přirozeně přítomné v trávicím systému.
  • Výrobce: Time Health Ltd, Anglie.

✔️ POKROČILÝ MULTI-KMENOVÝ KOMPLEX . Naše receptura biokultur obsahuje 12 kmenů biokultur se silnými 55 miliardami CFU na kapsli.

✔️ PODPORA TRÁVENÍ. Přátelské bakterie v našem komplexu biokultur mohou pomoci vyvážit střevní flóru přirozeně se vyskytující v trávicím systému.

✔️ POSTUPNÉ UVOLŇOVÁNÍ, KAPSLE ODOLNÉ ŽALUDEČNÍM KYSELINÁM PRO MAXIMÁLNÍ ÚČINNOST. Nechráněné biokultury jsou snadno zničeny žaludeční kyselinou. Naše kapsle s postupným uvolňováním pomáhají chránit kultury uvnitř před žaludeční kyselinou a dopravit je přímo do střev, což vede k vyšším hladinám prospěšných bakteriálních kultur kolonizujících střeva.

✔️ STABILNÍ PŘI OKOLNÍ TEPLOTĚ. Naše biokultury jsou stabilní a zůstávají aktivní při pokojové teplotě, takže není potřeba je uchovávat v chladu.

✔️ PRÉMIOVÁ KVALITA, VYROBENO PODLE STANDARDŮ GMP. Vyrobeno ve Velké Británii v souladu se zárukou kvality GMP pouze z těch nejkvalitnějších surovin.

✔️ ŽÁDNÁ PLNIVA, POJIVA A PŘÍSADY. V Time Health věříme v čistou výživu, a proto v našich produktech nenajdete žádné škodlivé látky včetně pojiv, plniv nebo přísad, na rozdíl od některých našich konkurentů.


Obsah: 120 kapslí

Složení:

1 kapsle obvykle obsahuje:

Bifidobacterium breve 4,58 miliardy CFU

Bifidobacterium lactis 4,58 miliardy CFU

Bifidobacterium longum 4,58 miliardy CFU

Bifidobacterium bifidum 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus acidophilus 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus brevis 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus bulgaricus 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus casei 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus paracasei 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus plantarum 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus rhamnosus 4,58 miliardy CFU

Lactobacillus salivarius 4,58 miliardy CFU

Kapsle: DRcaps™ Kapsle odolné vůči žaludeční kyselině. Hydroxypropylmethylcelulóza.

DRcaps™ jsou speciálně navržené kapsle, které jsou odolné vůči žaludeční kyselině. Jsou vyrobeny z hydroxypropylmethylcelulózy (HPMC), což je materiál, který je vegetariánský, košer a halal certifikovaný. Hlavní výhodou těchto kapslí je schopnost chránit citlivé složky, jako jsou probiotika nebo enzymy, před degradací v žaludku, což umožňuje jejich uvolnění až ve střevech, kde mohou být nejúčinnější. Tato technologie je obzvláště užitečná pro doplňky stravy, které obsahují složky citlivé na žaludeční kyseliny, a tím zajišťuje, že aktivní látky dorazí na místo určení v těle v co nejúčinnější formě. Kapsle DRcaps™ jsou navrženy tak, aby se rozpouštěly při nižším pH, které je typické pro střeva, a tím zajišťují maximální biologickou dostupnost účinných látek.

Doporučené dávkování: Jako doplněk stravy pro dospělé užívejte 1-2 kapsle denně s jídlem nebo podle pokynů vašeho lékaře.


Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti do 3 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: Time Health Ltd, Anglie
Dovozce do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

Time Health
TH4983

Další odkazy:

Nové

1 další produkt ve stejné kategorii:

arrow_back
arrow_forward
Biokultury - Podpora trávení 55 miliard CFU 120 kapslí

Biokultury - Podpora trávení 55 miliard CFU 120 kapslí

849 Kč
S DPH