Organické mýdlo s vlastní tinkturou na ekzémy a dermatitidy Soaphoria 150 g
    • Organické mýdlo s vlastní tinkturou na ekzémy a dermatitidy Soaphoria 150 g

    Organické mýdlo s vlastní tinkturou na ekzémy a dermatitidy Soaphoria 150 g

    130 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Luxusní organické mýdlo je vhodné pro očištění a ošetření pokožky s dermatologickými problémy, jako je lupénka, atopický ekzém, alergie nebo plísně. Mýdlo obsahuje 6% vlastní tinktury, která je spojením bylin třapatky nachové, dvouzubce trojdílného a vlaštovičníku většího.
    • Mýdlo neobsahuje žádné sulfáty, glykoly, silikony, ropné deriváty, živočišné tuky, parabeny a konzervační látky, syntetická barviva a parfemace. Bude tak vaši pokožku doslova hýčkat.
    Množství:
    • Luxusní organické mýdlo je vhodné pro očištění a ošetření pokožky s dermatologickými problémy, jako je lupénka, atopický ekzém, alergie nebo plísně. Mýdlo obsahuje 6% vlastní tinktury, která je spojením bylin třapatky nachové, dvouzubce trojdílného a vlaštovičníku většího. Tyto rostliny a jejich extrakty napomáhají obnově pokožky a fungují jako přírodní dezinfekce.
    • Ručně vyrobené mýdlo je kombinací organických másel a olejů jako je bambucké máslo, kokosový, mandlový či olivový olej, tyto složky napomáhají vrátit pokožce rovnováhu. Mořská sůl a ovesné proteiny zase zmírňují projevy dermatologických problémů. Vlaštovičník větší působí příznivě při regeneraci pokožky postižené těžkým ekzémem a alergiemi. Třapatka nachová a dvouzubec trojdílný pak působí protizánětlivým účinkem, uklidňují a zmírňují svědění.
    • Mýdlo neobsahuje žádné sulfáty, živočišné tuky, silikony, ropné deriváty, syntetická barviva a parfemace. Bude tak vaši pokožku doslova hýčkat. Organické mýdlo je vhodné pro každodenní použití na tělo i pleť.
    • Objem: 150 g +/- 5% / Přírodní kosmetika ze Slovenska Soaphoria / Vhodné pro vegany.

     

    Hlavní účinné složky Organického mýdla na ekzémy a dermatitidy

    Tinktura z bylin echinacea, vlaštovičníku a dvouzubce - tyto bylinky a jejich výtažky podporují regeneraci a jsou přírodními dezinfekčními prostředky

    Mořská sůl a ovesné proteiny - zmírňují projevy kožních onemocnění, zklidňují a podporují obnovu kožních buněk

    Kombinace organických olejů a másel - zjemňuje, předchází suchosti a šupinatosti pokožky, zmírňuje svědění a regeneruje


    Složení:
    Cocos Nucifera Oil (kokosový olej) *, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej) *, Aqua (voda), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Linum Usitatissimum Seed Oil (lněný olej) *, Ricinus Communis Seed Oil (ricinový olej) *, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej) *, Theobroma Cacao Seed Extract (kakaové máslo) *, Maris Sal (mořská sůl) *, Echinacea Purpurea (třapatka nachová) *, Bidens Tripartita (dvouzubec trojdílný) *, Chelidonium Majus (vlaštovičník větší) *, Avena Sativa (oves) *, Limonene ***, Linalool ***, Sodium Hydroxide (hydroxid sodný).
    * certifikovaná organická složka
    *** vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích


    Použití: Přiměřené množství přípravku naneste na mokrou pokožku a krouživými pohyby vytvořte pěnu, následně opláchněte vodou vhodné teploty. Určeno pro každodenní použití.

    Důležité: Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do 30 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je předem odstraňte). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

    Při prvním použití doporučujeme první vyzkoušet produkt v malém množství na hřbetu ruky. U osob s intolerancí nebo alergií na ořechy se v ojedinělých případech může projevit alergická reakce na výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.


    Skladujte v suchu při teplotě do 30 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Aenea s.r.o., Veľké Kapušany, Slovensko
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Soaphoria
    AE1610

    Další odkazy:

    Nové

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    arrow_back
    arrow_forward
    Organické mýdlo s vlastní tinkturou na ekzémy a dermatitidy Soaphoria 150 g

    Organické mýdlo s vlastní tinkturou na ekzémy a dermatitidy Soaphoria 150 g

    130 Kč
    S DPH