Magické Vánoce Organický balzám na rty 5 g
    • Magické Vánoce Organický balzám na rty 5 g

    Magické Vánoce Organický balzám na rty 5 g

    87 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Přírodní balzám na rty s neodolatelnou vůní Vánoc dodá Vašim rtům jen tu nejlepší výživu! Balzám regeneruje, předchází nepříjemnému pnutí, svědění či vysušování a ještě navíc, krásě voní.
    • Nepostradatelný pomocník do každé kabelky nebo kapsy.
    • Organický Balzám na rty se hodí pro všechny typy pleti.
    • 100% přírodní složení bez živočišných tuků, ropných derivátů, chemických a konzervačních přísad, syntetických barviv a parfemace.

     

    Množství:

    Hmotnost: 5 g, tyčinka

    NOVINKA od Soaphoria - výrobce přírodní kosmetiky

    • Přírodní balzám na rty s neodolatelnou vůní Vánoc dodá Vašim rtům jen tu nejlepší výživu! Balzám regeneruje, předchází nepříjemnému pnutí, svědění či vysušování a ještě navíc, krásně voní.
    • Nepostradatelný pomocník do každé kabelky nebo kapsy.
    • Organický Balzám na rty se hodí pro všechny typy pleti.
    • 100% přírodní složení bez živočišných tuků, ropných derivátů, chemických a konzervačních přísad, syntetických barviv a parfemace.
    • Balzám na rty obsahuje kakaové a bambucké máslo, které chrání před vlivy okolního prostředí, dalšími složkami jsou oleje: ricinový, kokosový, meruňkový a hroznový, ty dodávají pokožce potřebnou dávku vitamínů, zjemňují ji, zklidňují a udržují pružnost.

     

    Mrazivý vzduch, sněhobílé vločky padají, ledové květy na okenních tabulích, šepot větru poťukává na rampouchy ... nastává čas, kdy příroda tiše usíná, když se čas samotný zastavuje. Čas, kdy se hluk, ruch a neklid mění na hodnotné ticho. Kdy dobro naplní naše duše a mysl otevře náruč klidu. Svátek plný lásky klepe na dveře, přicházejí chvíle Vánoc. Vůně jehličí, nostalgické blaho, jas a třpyt ... odhalí se každé kouzlo.

    Vstupte s námi do kouzelného světa, dopřejte si pohodlí a splňte všechny sny s produkty, které byly vytvořeny na podtržení té pravé sváteční atmosféry. Jemná a smyslná, povzbuzující a přitom hřejivá, jako vonná kompozice stoupá do podvědomí. Ponořte se do vůně omamné vanilky, osvěžujícího pomeranče s kořeněnými tóny skořice a badyánu. Tato kouzelná vůně vykouzlí třpyt v očích a úsměv na rtech. Vykouzlí kouzelnou auru, která zabalí tělo do tajemné teploučké přikrývky.



    Použití:
     Nanášejte v přiměřeném množství a podle potřeby na pokožku rtů.

    Organický balzám na rty používejte pravidelně, předejdete tak vysušování jemné pokožky rtů. Aplikujte ráno, v poledne, večer a kdykoli během dne, například po jídle či vydatném nápoji, kdy se nanesená vrstva ztrácí.
    V případě, že vás trápí vysušená pokožka v okolí nosu v důsledku rýmy či vlivu extrémního počasí, aplikujte balzám na rty i na postižená místa, kterým pomůže k rychlejší regeneraci.

    Chraňte svůj balzám na rty před vlivem vysokých teplot či přímého slunečního záření, které by mohly způsobit jeho tání. Po opětovném ztuhnutí se v balzámu mohou objevit jemné bílé "kuličky", které však nejsou vadou - jde o vysrážené kakaové a bambucké máslo.

    Organické složení balzámu na rty bez obsahu vodné fáze nevyžaduje použití konzervačních látek a přesto je výrobek stabilní. Po otevření doporučujeme balzám na rty spotřebovat do 6 měsíců.

    Složení: Cera Alba (včelí vosk) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Ricinus comunis Seed Oil (ricinový olej) *, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo) *, Prunus armeniaca Seed Oil (meruňkový olej) *, Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jader) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Vanilla planifolia Fruit Extract (vanilka pravá) *, Citrus Sinensis Peel Extract (Citrus pomerančový) *, Cinnamomum zeylanicum Oil (skořicovník cejlonský) *, Illicium Verum Fruit Oil (badyán) *, *** Limonene, *** Linalool, *** Eugenol, *** Benzyl Alcohol, *** Anise Alcohol, *** Cinnamal

    * Certifikovaná organická složka
    *** vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích a přírodních vůních

    Určeno pro každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do + 30 ° C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí.


     

    Skladujte v suchu při teplotě do 30 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Aenea s.r.o., Veľké Kapušany, Slovensko
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Soaphoria
    AE3683

    Další odkazy:

    Nové
    5.005.005.005.005.00

    Avatar Natalie D.
    01.08.2023
    Výhody:
    Prirodni ingedience BIO Nadherna vune, kterou muzu i mimo Vanoce :) Udrzuje rty vlacne a hebke

    Slabiny:
    Trochu mensi baleni Je slozeny z prirodnich masel a jednou se mi stalo, ze v horku roztal a deformoval. Pak uz neslo ho aplikovat Trosku drazsi cena, ale vzhledem k cistote ingedienci, da se to pochopit. Znam jine balzamy ve stejne cenove relaci, ktere nejsou ani z pulky tak prirodni Hur se shani mimo Vanocni obdobi

    Celkový názor:
    Za me, ten nejlepsi balzam na rty, ktery nema v Cechach konkurence. Vyzkousela jsem opravdu hodne balzamu, ale jen tento splnuje vsechna kriteria: - prirodni puvod - udrzuje rty hebke a vlacne bez nutnosti aplikace po kratke chvilce (vetsina balzamu se hned vsakne, takze po chvilce je potreba opet aplikovat, navic ty rty se zdaji kolikrat jeste sussi nez pred aplikaci. Tento je jiny - vytvori tenky, ale ne mastny, film, ktery udrzuje vlhkost ve rtech) - odpovidajici cena za tak skvelou kvalitu

    Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    arrow_back
    arrow_forward
    Magické Vánoce Organický balzám na rty 5 g

    Magické Vánoce Organický balzám na rty 5 g

    87 Kč
    S DPH