Sprchový gel Levandulový Nobilis Tilia 200 ml
    • Sprchový gel Levandulový Nobilis Tilia 200 ml

    Sprchový gel Levandulový Nobilis Tilia 200 ml

    238 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Šetrný dotyk pro citlivou a také dětskou pokožku.
    • Zahalte se do levandulové vůně, která prostupuje každým pórem pokožky a pomáhá uvolnit napětí a stres. Zatímco éterický olej z levandule působí příznivě na emoční rovnováhu, avokádový olej jemně revitalizuje pokožku.
    • Vyrobeno v České republice - Nobilis Tilia.
    Množství:

    Obsah: 200 ml, Certifikovaná přírodní kosmetika

    • Šetrný dotyk pro citlivou a také dětskou pokožku.
    • Zahalte se do levandulové vůně, která prostupuje každým pórem pokožky a pomáhá uvolnit napětí a stres. Zatímco éterický olej z levandule působí příznivě na emoční rovnováhu, avokádový olej jemně revitalizuje pokožku. Díky vyváženému složení je gel vhodný i pro děti, navíc nevysušuje pokožku, takže po umytí není nutná další péče. Obsahuje jen přírodní mycí složky, nenajdete v něm tedy problematické tenzidy, které narušují přirozený kožní film.
    • Vyrobeno v České republice - Nobilis Tilia.


    Sprchový gel Levandulový ocení každý, kdo se čas od času cítí unavený nebo podléhá stresu. Díky své receptuře udělá radost ženám s citlivou pokožkou a prospívá také dětem.



    Použití:
    Používejte obvyklým způsobem při každodenní hygieně.

    Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (přírodní tenzid), Lauryl Glucoside (přírodní tenzid na bázi rostlinného oleje a glukózy), Cocamidopropyl Betaine (jemný tenzid, pěnidlo), Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej v bio kvalitě), Sodium Cocoyl Glutamate (přírodní tenzid), Glycerin (hydratační látka), Sucrose Cocoate (přírodní emulgátor), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lékařské), Persea Gratissima Oil (avokádový rostlinný olej), Xanthan Gum (přírodní polysacharid, zahušťovadlo), Decyl Glucoside (přírodní tenzid na bázi rostlinného oleje a glukózy), Panthenol (D-Panthenol, hydratační složka), Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pro certifikované přírodní a bio přípravky), Illite (red) (francouzský jíl červený), Lactic Acid (kyselina mléčná, regulátor pH), Linalool*, Geraniol*, Limonene*.
    * - z přírodních éterických olejů

    Certifikovaná přírodní kosmetika.

    Vhodné pro vegany.


    Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Nobilis Tilia s.r.o., Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Nobilis Tilia
    N0807I

    Další odkazy:

    Nové
    Sprchový gel Levandulový Nobilis Tilia 200 ml

    Sprchový gel Levandulový Nobilis Tilia 200 ml

    238 Kč
    S DPH