Ampule s Kyselinou hyaluronovou 14 x 2 ml - Kombinace kyseliny hyaluronové s krátkým a dlouhým řetězcem a dalšími přísadami
    • Ampule s Kyselinou hyaluronovou 14 x 2 ml - Kombinace kyseliny hyaluronové s krátkým a dlouhým řetězcem a dalšími přísadami
    • Ampule s Kyselinou hyaluronovou 14 x 2 ml - 14 denní kosmetická kúra pro viditelnou redukci vrásek

    Ampule s Kyselinou hyaluronovou 14 x 2 ml

    724 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Kombinace kyseliny hyaluronové s krátkým a dlouhým řetězcem.
    • Navíc s dalšími cennými zvlhčujícími a napínacími složkami podporující redukci vrásek.
    • Ampule s Kyselinou hyaluronovou zlepšujjí pružnost pokožky a při pravidelném používání redukují vrásky.
    Množství:

    Obsah: 14 x 2 ml, ampuleAmpule s Kyselinou hyaluronovou - Kosmetika Sanct Bernhard - exkluzivní péče o vaši pokožku.

    • Kombinace Kyseliny hyaluronové s krátkým a dlouhým řetězcem.
    • Navíc s dalšími cennými zvlhčujícími a napínacími složkami podporující redukci vrásek.
    • Ampule s Kyselinou hyaluronovou zlepšují pružnost pokožky a při pravidelném používání redukují vrásky.



    Kosmetika Sanct Bernhard - exkluzivní péče o vaši pokožku.

    Sanct Bernhard je symbol pro vysoce kvalitní kosmetiku s pečlivě vybranými aktivními složkami, které pokožku jemně ošetřují a dodávají jí to, co potřebuje pro její přirozenou harmonii a krásu.

    Tajemství našich vysoce účinných ampulí s Kyselinou hyaluronovou a jejich rychle viditelný „liftingový efekt“ spočívá v kombinaci Kyseliny hyaluronové s krátkým a dlouhým řetězcem ve spojení s hodnotnými zvlhčujícími a napínacími přísadami!

    Kyselina hyaluronová s dlouhým řetězcem (s vysokou molekulovou hmotností) nemůže proniknout přes kožní bariéru a spolu s keratinem v pokožce vytváří film zadržující vlhkost, který současně zlepšuje pružnost pokožky.

    Kyselina hyaluronová s krátkým řetězcem (s nízkou molekulovou hmotností) má naopak schopnost pronikat hlouběji do pokožky a dlouhodobě tam dodává další vlhkost. Díky této výplni vypadá pokožka plnější a pevnější a při pravidelném používání viditelně redukuje nevzhledné vrásky a jemné linky.

    Aloe Vera dodává pokožce cennou vlhkost, má ochranný účinek a zklidňuje podrážděnou pokožku.

    Mikrořasa - Nannochloropsis Oculata je základem pro účinnou látku s viditelně zpevňujícími vlastnostmi, které poskytují okamžitý a dlouhotrvající liftingový efekt. V kombinaci se speciálními polysacharidy je současně stimulována tvorba kolagenu-I, nepostradatelné součásti pojivové tkáně pokožky, která pokožku chrání a stabilizuje.

    Ukázalo se, že speciální faktor vlhkosti na bázi rostlinného cukru zajišťuje lepší hydrataci pokožky po mnoho hodin a tím přispívá k viditelně vyhlazujícímu efektu, díky kterému bude vaše pokožka vypadat svěže, mladší a zářivější.

    Vysoce účinné pleťové sérum Ampule s Kyselinou hyaluronovou jsou vhodné pro každodenní použití a lze je dávkovat jednotlivě.



    Kyselina hyaluronová
    je přírodní, bioaktivní látka, která má schopnost vázat velké množství vody. Pokožka výrazně hladší a pevnější. Při pravidelném používání se snižuje množství viditelných hlubokých vrásek, zatímco nová tvorba vrásek je omezena. Kyselina hyaluronová je právem nazývána kosmetickým objevem století. Vrásky nemají šanci.


    Obsah: 14 x 2 ml, ampule

    Použití: Obsah jedné ampule je ideální pro dvě aplikace denně - jednu ráno a jednu večer. Důkladně očistěte pokožku, poté naneste koncentrát účinné látky na dlaně rukou, konečky prstů jej rovnoměrně rozetřete po obličeji, krku a dekoltu a jemně vmasírujte. Poté naneste krém na péči o pleť jako obvykle.

    K dosažení úplné péče o pokožku doporučujeme provést kosmetickou kúru po dobu 14 dnů. To odpovídá obsahu krabičky se 14 ampulkami. Kúru opakujte v pravidelných intervalech.

    Další názvy: Hyaloronic Acid, Acidum Hyaluronicum, Hyaluron, Hyaluronsäure, Sodium Hyaluronate

    Originální název výrobce: Sanct Bernhard Hyaluronsäure-Ampullen 

    Ingredients: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sorbitol, Saccharide Isomerate, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Pullulan, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Parfum.


    Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinsrase 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
    Dovoz do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Sanct Bernhard
    1206

    Další odkazy:

    Nové
    4.504.504.504.504.50

    Avatar Eduard H.
    15.08.2022
    Celkový názor:
    manželka mládne

    Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    arrow_back
    arrow_forward
    Ampule s Kyselinou hyaluronovou 14 x 2 ml - Kombinace kyseliny hyaluronové s krátkým a dlouhým řetězcem a dalšími přísadami

    Ampule s Kyselinou hyaluronovou 14 x 2 ml

    724 Kč
    S DPH