• Nové
Koření Mleté maso Kulinář 60 g
  • Koření Mleté maso Kulinář 60 g

Koření Mleté maso Kulinář 60 g

56 Kč
S DPH
Připravujeme naskladnění
  • Speciální směs k ochucení všech druhů mas, do karbanátků, burgerů, sekaných řízků a nádivek hamburgerů, karbanátků i sekané. Směs je také vhodná na pečené a grilované pokrmy.
  • Baleno do plastových kyblíčků, které nejen dobře vypadají, ale také perfektně uzavírají koření, aby zůstalo dlouho čerstvé a aromatické.
  • Vyrobeno v České republice.
Množství:
  • Speciální směs k ochucení všech druhů mas, do karbanátků, burgerů, sekaných řízků a nádivek hamburgerů, karbanátků i sekané. Směs je také vhodná na pečené a grilované pokrmy.
  • Baleno do plastových kyblíčků, které nejen dobře vypadají, ale také perfektně uzavírají koření, aby zůstalo dlouho čerstvé a aromatické.
  • Vyrobeno v České republice.

Jednoduché karbanátky s Kořením Mleté maso

Ingredience:

 

500 g mletého masa (hovězí, vepřové nebo mix)
1 větší cibule (jemně nakrájená)
2 stroužky česneku (prolisované)
1 vejce
1/2 šálku strouhanky
2 lžíce mléka nebo vody
2 lžíce vaší oblíbené kořenící směsi na maso
Sůl a pepř podle chuti
2 lžíce čerstvé petrželky (jemně nakrájené, volitelné)
Olej na smažení

 

Postup:
1. Příprava směsi:

Ve velké míse smíchejte mleté maso, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a vejce. Přidejte strouhanku, mléko (nebo vodu) a kořenící směs. Pokud kořenící směs obsahuje již sůl, přidejte sůl opatrně. Dochutíme pepřem podle chuti. Přidejte jemně nakrájenou petrželku, pokud ji používáte. Vše důkladně promíchejte rukama nebo lžící, dokud se všechny ingredience dobře nespojí.


2. Formování karbanátků:

Ze směsi tvarujte karbanátky o velikosti cca 6-8 cm v průměru a tloušťce asi 1-2 cm. Pokud je směs příliš lepivá, můžete si ruce lehce navlhčit vodou.


3. Smažení:

Na pánvi rozehřejte olej na střední teplotu. Karbanátky smažte z obou stran, dokud nezískají zlatavou barvu a nejsou dobře propečené, což trvá asi 4-5 minut na každou stranu. Ujistěte se, že jsou karbanátky dobře propečené i uvnitř.


4. Podávání:

Karbanátky podávejte teplé, například s bramborovou kaší, vařenými brambory nebo čerstvým chlebem a salátem.


Tipy:
Pokud chcete karbanátky zdravější, můžete je také péct v troubě předehřáté na 200 °C po dobu asi 20-25 minut, nebo dokud nejsou propečené. Pro extra chuť můžete do směsi přidat trochu strouhaného sýra nebo jemně nakrájenou papriku. 


Obsah: 60 g

Složení: sušená cibule, kmín, mořská sůl (max. 15%), česnek, paprika sladká, majoránka, koriandr, petržel nať, zázvor, pepř černý, rozmarýn, tymián.

kořenící přípravek sypký


Skladujte v chladu a suchu. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: Studio Kulinář s.r.o., Na Kopečku 251, 373 71 Hlincova Hora
Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

SK45996

Další odkazy:

Nové
5.005.005.005.005.00

Avatar Jitka S.
21.07.2024
Výhody:
ještě jsem nevyzkoušela pořádně

Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

Koření Mleté maso Kulinář 60 g

Koření Mleté maso Kulinář 60 g

56 Kč
S DPH