Hřejivé náplasti s kaštanem Herbalex 4 ks
    • Hřejivé náplasti s kaštanem Herbalex 4 ks

    Hřejivé náplasti s kaštanem Herbalex 4 ks

    139 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Herbalex hřejivá náplast s kaštanem přináší pocit úlevy a prohřátí v oblasti namáhaných zad, ramen, beder či svalů.
    • Dochází tak působením suchého tepla, které je dlouhodobě známo pro své příznivé účinky na pohybový aparát. Po vyjmutí náplasti z ochranného (prodejního) obalu začnou aktivní látky obsažené v polštářku reagovat s kyslíkem, díky čemuž se náplast rozehřeje. Hřejivý efekt se na cílovém místě projevuje po dobu až 15 hodin. Herbalex hřejivá náplast s kaštanem přináší díky obsahu aescinu a aesculinu dokonalejší úlevu.
    Množství:
    • Herbalex hřejivá náplast s kaštanem přináší pocit úlevy a prohřátí v oblasti namáhaných zad, ramen, beder či svalů.Herbalex hřejivá náplast s kaštanem přináší pocit úlevy a prohřátí v oblasti namáhaných zad, ramen, beder či svalů.
    • Dochází tak působením suchého tepla, které je dlouhodobě známo pro své příznivé účinky na pohybový aparát. Po vyjmutí náplasti z ochranného (prodejního) obalu začnou aktivní látky obsažené v polštářku reagovat s kyslíkem, díky čemuž se náplast rozehřeje. Hřejivý efekt se na cílovém místě projevuje po dobu až 15 hodin.
    • Herbalex hřejivá náplast s kaštanem přináší díky obsahu aescinu a aesculinu dokonalejší úlevu.

    Obsažená účinná látka: Kaštan koňský je součástí osvědčených produktů pomáhajících při bolestech kloubů či svalů. Obsahuje účinné látky aescin, třisloviny a flavonoidní glykosidy. Tyto složky se podílí na zvyšování elasticity cévních stěn, zvyšují oběhovou rychlost, žilní odtok a omezují tvorbu otoků kloubů.

    Kaštan při jeho vnějším užití nám může pomoci s celou řadou zdravotních potíží.

    Použití: Hřejivá náplast s kaštanem je určena pro vnější použití.

    Po vybalení z obalu sejměte ochrannou vrstvu (fólii) a lepivou částí přilepte na cílovou oblast.

    Pokud máte citlivější pokožku, aplikujte přes přiléhavé oblečení (tenké tílko, tričko).

    Hřejivá náplast je určena k jednorázovému užití!

    Použitou náplast sejměte nejpozději po 15 hodinách působení.

    1. Nesnímejte ochrannou vrstvu samolepky. 2. Vsuneme dle potřeby buď jednu nebo dvě náplasti do kapes bederního pásu 3. Přikládáme k tělu vždy potištěnou stranou. 4. Bederní pás obtočíme kolem těla a přichytíme suchým zipem. 5. Bederní pás také můžete účinně použít i přes tenké triko nebo tenký oděv.
    Herbalex - náplast s kaštanem proti bolesti zad Herbalex - hřejivá náplast s kaštanem proti bolesti zad Herbalex - náplast s kaštanem proti bolesti zad Herbalex - náplast s kaštanem koňským Hřejivá náplast s kaštanem koňským

     

    Obsah: 3 náplasti +1 kus zdarma

    Upozornění: Neaplikujte na poraněnou kůži. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou uvedenou složku přípravku. Skladujte mimo dosah dětí. Zabraňte kontaktu s okem. Dráždí oči. Obsah náplasti nevysypávejte, může dojít k vdechnutí obsahu. Náplast použijte pouze k určenému účelu! Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Na náplast v průběhu aplikace nevytvářejte velký tlak, např. při spaní, ležení apod. Stejně jako jiné hřejivé přípravky může náplast způsobit podráždění kůže a pálení. Pokud se Vám zdá, že náplast příliš pálí, místo je výrazně zarudlé nebo pociťujete jiné nepříznivé jevy (vyrážka, otok) náplast ihned odstraňte. Nepoužívejte během spánku.

    Složení: Iron Powder, Carbon Black, Aqua, Sodium Chloride, Vermiculite, Aesculus Hippocastanum Fruit Powder, Rubber Latex.


    Výrobce: Quantec a.s., Příborská 1000, 738 01 Frýdek-Místek
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Herbamedicus
    HM0104

    Další odkazy:

    Nové
    4.504.504.504.504.50

    Avatar Lenka K.
    27.03.2023
    Výhody:
    Krásně prohřeje a uklidní, bolavá záda
    5.005.005.005.005.00

    Avatar Hana H.
    10.03.2023
    Celkový názor:
    zatím použito jen jednou

    Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka

    arrow_back
    arrow_forward
    Hřejivé náplasti s kaštanem Herbalex 4 ks

    Hřejivé náplasti s kaštanem Herbalex 4 ks

    139 Kč
    S DPH