Vitamín C+ 1000 mg SwissMedicus 60 tablet
    • Vitamín C+ 1000 mg SwissMedicus 60 tablet

    Vitamín C+ 1000 mg SwissMedicus 60 tablet

    184 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Vitamín C 1000 mg + Acerola + Šípek + Zinek je moderní doplněk stravy s podílem přírodních zdrojů vitamínu C, a se zinkem, pro posílení imunity.
    • Extrakty z aceroly a šípku patří mezi vydatné zdroje přírodního vitaminu C, který přispívá ke správné funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů a zvyšuje vstřebávání železa. Vitamin C společně se zinkem přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zinek navíc příznivě působí k udržení normálního stavu pokožky, vlasů, nehtů, kostí a zraku.
    Množství:
    • Vitamín C pro podporu imunity.Vitamín C 1000 mg + Acerola + Šípek + Zinek je moderní doplněk stravy s podílem přírodních zdrojů vitamínu C, a se zinkem, pro posílení imunity.
    • Extrakty z aceroly a šípku patří mezi vydatné zdroje přírodního vitamínu C, který přispívá ke správné funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů a zvyšuje vstřebávání železa. Vitamín C společně se zinkem přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zinek navíc příznivě působí k udržení normálního stavu pokožky, vlasů, nehtů, kostí a zraku. 

    Složení: želatinová tobolka, kyselina askorbová, stearan hořečnatý (nosič), extrakt z plodu aceroly (Malpighia glabra) – 17 % vitamínu C, extrakt ze semen šípku (Rosa Canina (Rosehip)) – 5 % vitamínu C, oxid zinečnatý.

    Doporučené dávkování: 1-2 kapsle denně před jídlem, zapít tekutinou.

    Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 6 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v doplňku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě.

     


    Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti do 6 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Herbamedicus, s.r.o., Ostružnická 325/6, 779 00 Olomouc
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Herbamedicus
    HM3668

    Další odkazy:

    Nové
    Vitamín C+ 1000 mg SwissMedicus 60 tablet

    Vitamín C+ 1000 mg SwissMedicus 60 tablet

    184 Kč
    S DPH