Bio Himalaya Yogi Tea 17 x 2 g
    • Bio Himalaya Yogi Tea 17 x 2 g

    Bio Himalaya Yogi Tea 17 x 2 g

    82 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Himalaya YOGI TEA® je velmi starou recepturou, která zachycuje meditativní energii majestátních Himálají. 
    • Esencí tohoto čaje je: Rovnováha a otevřenost.
    • Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
    Množství:

    Hmotnost: 17 x 2 g

    • Himalaya YOGI TEA® je velmi starou recepturou, která zachycuje meditativní energii majestátních Himálají. Fenykl a pálivý zázvor dodávají tomuto klasickéhu nálevu chai poutavou chuť a plné aroma. Přidání teplé sladké skořice, anýzu a koriandru jej činí obzvláště lahodným. Nejlépe chutná dle indické tradice, oslazený s trochou mléka či rostlinného nápoje.
    • Esencí tohoto čaje je: Rovnováha a otevřenost. "Bůh spí v kamenech, sní v rostlinách, probouzí se ve zvířatech a vědomě se poznává v člověku."
    • Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.


    Příběh YOGI TEA®:
    Ajurvéda, starodávný systém vědomého a zdravého života, vznikla v Indii před více než pěti tisíci lety. Na Západě, kde byla poprvé představena koncem šedesátých let minulého století, se často označuje jako nauka o životě (Ajur = život, Véda = věda nebo nauka). V roce 1969 začal na Západě učit jógu Yogi Bhajan, mistr Kundaliny jógy a inspirativní učitel ajurvédy a celostního přístupu k životu. Se svými studenty sdílel moudrost, znalosti zdravého života a přínos vybraných bylin a koření, zatímco jim podával zklidňující voňavý kořeněný čaj, kterému začali studenti láskyplně říkat Yogi Tea (neboli jogínův čaj). I dnes můžete najít stejnou inspiraci v každém šálku YOGI TEA®.

    Lidská bytost je celkem, skládajícím se z těla, mysli a duše. Abychom prospívali, musíme se vědomě stravovat a hýbat tak, aby naše tělo prospívalo. Musíme však vyživovat i naši mysl a duši pomocí inspirace. Každý šálek YOGI TEA® inspiruje. Moudrem na každé visačce sáčku a inspirující jógovou pozicí na každé krabičce Vás zveme k dodání rovnováhy Vaší duši,  zatímco budou Vaše smysly uchváceny lahodným šálkem YOGI TEA®


    Obsah: 17 x 2 g

    Složení: zázvor 39 %, fenykl 34 %, skořice 20 %, anýz 4 %, koriandr, skořicový olej, zázvorový olej, lékořice. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

    Pro čaje obecně platí, že ekologický původ je u nich velmi důležitý. Jedná se totiž o potravinu, kterou konzumujeme bez oplachování, a veškerá residua pesticidů používaných při konvenčním pěstování tak zůstávají v čaji a mohou přejít do nálevu.

    Země původu: navrženo a kontrolováno - Německo, baleno - Itálie, vypěstováno - různé země mimo EU


    Skladujte v suchu, neskladovat na přímém slunci. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: YOGI TEA GmbH, Německo
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., IČ: 26875896

    Yogi Tea
    BN2802

    Další odkazy:

    Nové
    Bio Himalaya Yogi Tea 17 x 2 g

    Bio Himalaya Yogi Tea 17 x 2 g

    82 Kč
    S DPH