Slider Offer Banner

Na výběr z 10 produktů.

Malé obrázky vedle sebe
Velké obrázky vedle sebe
Seznam na řádek
Seznam na řádek ve 2 sloupcích
Seznam na řádek s košíkem

Aktivní filtry

Mořské řasy Hijiki MITOKU 50 gMořské řasy Hijiki MITOKU 50 g
  • Nové
Mořské řasi Hijiki se používají převážně do polévek a omáček. Mořská zelenina, tak se také nazývají mořské řasy, mají vysoký obsah minerálních látek - vápník, hořčík, zinek, jód, sodík, železo, dále obsahují množství vitamínů, bílkovin, a vlákniny. Hmotnost: 50 g, země původu: Japonsko.
229 KčCena
Porovnat
Mořské řasy Hijiki MITOKU 50 gMořské řasy Hijiki MITOKU 50 g
  • Nové
Mořské řasi Hijiki se používají převážně do polévek a omáček. Mořská zelenina, tak se také nazývají mořské řasy, mají vysoký obsah minerálních látek - vápník, hořčík, zinek, jód, sodík, železo, dále obsahují množství vitamínů, bílkovin, a vlákniny. Hmotnost: 50 g, země původu: Japonsko.
229 KčCena
Porovnat
  • Nové
Yamato shoyu 175 ml
  • Nové
Yamato shoyu 175 ml
  • Nové
Koření a polévky
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Použití: K ochucení polévek, omáček, zelenin, masa, salátů, apod.
54 KčCena
Porovnat
Yamato shoyu 175 ml
  • Nové
Koření a polévky
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Použití: K ochucení polévek, omáček, zelenin, masa, salátů, apod.
54 KčCena
Porovnat
  • Nové
Yamato shoyu 300 ml
  • Nové
Yamato shoyu 300 ml
  • Nové
Koření a polévky
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Použití: K ochucení polévek, omáček, zelenin, masa, salátů, apod.
72 KčCena
Porovnat
Yamato shoyu 300 ml
  • Nové
Koření a polévky
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Použití: K ochucení polévek, omáček, zelenin, masa, salátů, apod.
72 KčCena
Porovnat
Kuzu akizuki, spec. kvalita SUNFOOD 86 g
    • -25%
    Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se vyrábí z kořene. Je lehce stravitelný, je vhodný při respiračních a střevních potížích.  Kuzu škrob se používá především ve formě čaje. Lze jej ale použít také jako jiné škroby k zahušťování. Díky svým blahodárným účinkům je kořen kudzu už odedávna ceněnou surovinou v tradiční čínské...
    164 Kč219 KčBěžná cena-25%vypnutoCena
    Porovnat
    Kuzu akizuki, spec. kvalita SUNFOOD 86 g
      • -25%
      Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se vyrábí z kořene. Je lehce stravitelný, je vhodný při respiračních a střevních potížích.  Kuzu škrob se používá především ve formě čaje. Lze jej ale použít také jako jiné škroby k zahušťování. Díky svým blahodárným účinkům je kořen kudzu už odedávna ceněnou surovinou v tradiční čínské...
      164 Kč219 KčBěžná cena-25%vypnutoCena
      Porovnat
      Rýžový slad 415 g
        Cukry a sladidla přírodního původu
        Rýžový slad je přírodní sladidlo. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla. Konzistencí připomíná med. Použití: ke slazení, do krémů, dezertů, na pečení apod.
        129 KčCena
        Porovnat
        Rýžový slad 415 g
          Cukry a sladidla přírodního původu
          Rýžový slad je přírodní sladidlo. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla. Konzistencí připomíná med. Použití: ke slazení, do krémů, dezertů, na pečení apod.
          129 KčCena
          Porovnat
          Tamari sojová omáčka 175 ml - Minimální trvanlivost do 22.11.2023
          • Nové
          Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí.
          76 KčCena
          Porovnat
          Tamari sojová omáčka 175 ml - Minimální trvanlivost do 22.11.2023
          • Nové
          Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí.
          76 KčCena
          Porovnat
          Tamari sojová omáčka 300 ml - Minimální trvanlivost do 22.11.2023
          • Nové
          Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí.
          119 KčCena
          Porovnat
          Tamari sojová omáčka 300 ml - Minimální trvanlivost do 22.11.2023
          • Nové
          Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí.
          119 KčCena
          Porovnat
          Umeocet 300 ml - Minimální trvanlivost do 08.03.2024
          • Nové
          Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Použití: do salátů, omáček, polévek
          69 KčCena
          Porovnat
          Umeocet 300 ml - Minimální trvanlivost do 08.03.2024
          • Nové
          Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Použití: do salátů, omáček, polévek
          69 KčCena
          Porovnat
          Umeocet 700 ml - Minimální trvanlivost do 08.03.2024
          • Nové
          Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Použití: do salátů, omáček, polévek.
          139 KčCena
          Porovnat
          Umeocet 700 ml - Minimální trvanlivost do 08.03.2024
          • Nové
          Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Použití: do salátů, omáček, polévek.
          139 KčCena
          Porovnat
          Teriyaki Sanjirushi tamari 200 ml - Minimální trvanlivost do 23.11.2023
          • Nové
          Teriyaki je marináda vyrobená z kvalitní sojové omáčky tamari (Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější). Použití: do omáček, salátových zálivek, na rýži, k přípravě marinád na maso a ryby.
          112 KčCena
          Porovnat
          Teriyaki Sanjirushi tamari 200 ml - Minimální trvanlivost do 23.11.2023
          • Nové
          Teriyaki je marináda vyrobená z kvalitní sojové omáčky tamari (Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější). Použití: do omáček, salátových zálivek, na rýži, k přípravě marinád na maso a ryby.
          112 KčCena
          Porovnat